31. listopada 2014.

Rođendan- Frizura, Makeup & Outfit + hrana i što raditi♥

Hej svima još jednom

Malo sam promijenila font slova, čisto da vidim kako će izgledati. Danas kao što vidite radim post na temu rođendana jer znam da mnogo vas ne zna što obući, kako se našminkati, što raditi i tako dalje. Dat ću vam ideju za šminku, frizuru, outfit, neke fora dekoracije i naravno ideje što raditi. Pa krenimoo:-)

1. Frizura

Frizura neka ne bude uobičajna. Dakle ako imate prirodno ravnu kosu, nakovrčajte ju, a ako imate kovrčavu, izravnajte ju peglom. Tako ćete i vidjeti kako vam stoji drugačiji tip kose a i malo osvježiti frizuru. Okej sada na frizure. Našla sam slikice od 3 jednostavnih frizura koje možete napraviti




2. Makeup

Napisala sam ogroman tekst ali mi se obrisao tako da gledajte sliku♥ Samo ću vam nabrojati proizvode:-)

1. Puder/korektor- da prekrijete sve nepravilnosti na licu

2. Rumenilo/Bronzer- ne morate stavljati ako ne želite

3. Sjenilo za oči- možete staviti neku nude boju (bež, smeđu, zlatnu..) ili neku uočljivu (plavu, crnu, ljubičastu..)♥

4. Tuš ili olovka- ako ste naravno spretni s tim stvarčicama. Ako niste zamolite neku prijateljicu da vam stavi, jer stvarno izgleda super

5. Maskara- bilo bi super da bude vodootporna, i crna. Stavite koliko želite, no opet nemojte pretjerivati:-)

6. Baby lips- kao šlag na tortu. Pošto ste istaknuli oči nema potrebe da istaknete i usne jer bi izgledalo smiješno. Dakle, ja preporučujem Cherry Me jer je zakon♥ Pročitajte moju Baby lips recenziju ovdje: 




3. Outfiti

Evo i 4 različita outfita, za svakog ponešto♥









4. Hrana i piće


-Palačinke:-)




-Tostovi ili neki drugi sendviči



-Pizza (naravno hah) :-) 



-Krafne♥ 



-Muffini ili cupcakes, koje možete ukrasiti po želji:-)




-"Sladoled" od gumenih bombona♥



-Kokteli (bezalkoholni naravno hahah)♥



-Smoothie od raznolikog voća♥



5. Što raditi na rođendanu?

Ovo je po meni zapravo i najbitnije, jer kad na rođendanu ništa ne radimo ili svi buljimo u mobitel bude koma. Dat ću vam neke ideje što raditi i kako se zabaviti na rođendanu.

1. Gledanje filmova sa frendovima vam sigurno nije strano. Možete gledati neku komediju i dobro se ismijati ali ja preporučujem gledanje horor filmova, to uvijek bude zanimljivo. Možete gledati filmove na Filmoviti, Filmoviziji, Megashare..


2. Šminkanje i lakiranje noktiju je isto tako jako popularno. Zamoli neku svoju frendicu koja dobro lakira nokte da ti ih ''sredi'' a ti njoj zauzvrat stavi eyeliner.. Možete i našminkati se kao likovi iz horor filmova, svejedno ćete se zabaviti




3. Prank call ili vam ga zezanje prijatelja preko mobitela. Nazovite neke vaše frendove koji nisu s vama i recite im da su osvojili nagradnu igru od 10 000 kuna i da moraju doći na kiosk po nagradu. Meni je ovo uvijek bio najdraži dio rođendana. Kasnije im naravno recite da ste se šalili hahah.


4. Ah ti kokteli. Frendicama u koktele ubaci sol. cimet, papar (biber) ili što god želiš, i onda idite nazdraviti. Reakcije možeš i snimiti mobitelom, kako bi imala trajnu uspomenu na svoje savršene ''koktele'' :-)




5. Izazovi. Možete igrati kao bocu izazova, no ja više volim ovako: u neku teglicu ubacim papiriće s nekim ludim izazovima i onda izvlačimo. I uvijek se super zabavimo na ovaj način hahah.


6. Napravite neki dobar DIY kao na primjer uredite času za olovke, zalijepite neke ukrase na zid, uredite neku staru kutiju.. Što god vam padne na pamet.




7. Karaoke budu odlične ako imate kod kuće mikrofon. Ako i nemate onda će četka za kosu sasvim dobro poslužiti. Možete se i prerušiti u neke zvijezde kao u onom popularnom TV showu ''Tvoje lice zvuči poznato''. Na vama je kako ćete.

8. Izađite van, prošećite se u neki park, ili do obližnje slastičarnice pa počasti ekipu. Možda i sretnete nekog poznatog vani, pa neka vam se i on pridruži.



I eto to bi bilo to što se tiče ovog posta. Nadam se da sam vam dala neke ideje za rođendan i da sam vam pomogla. Čitajte, komentirajte i pratite moj blog. Novi post ide u ponedjeljak. Bye:-3 Ly all

Google Plus (opcija se nalazi gore lijevo, samo kliknete plavu opciju koja znvči dodaj u krug)❤ 

Broj komentara: 5: