27. listopada 2014.

Kako smršati bez vježbanja?♥

Bok svima još jednom

Danas ću vam otkriti par važnih savjeta kako da smršate bez vježbanja ili bilo kakvih ekstremnih dijeta. Cilj se samo promjeniti način prehrane i navesti da se prehrana sadrži od zdravih namirnica. 


Nemojte očekivati da ćete smršati preko noći ili u 5 dana. Polako, budite strpljivi, nitko ništa nije postigao tako brzo. Trudite se i uspjet ćete. A evo i savjeta.


1. Jedite manje obroke, kako bi metabolizam radio brže. Jer ako pojedete jedan prevelik obrok, usporavate svoj metabolizam. Znači, više manjih obroka umjesto manje ogromnih obroka.


2. Pij puno hladne vode. Ona također ubrzava metabolizam. Ne smijete dopustiti ni da vam tijelo dehidrira tako da, na dan popijte najmanje 8 čaša hladne vode. I uvijek se sjetite ove slike.


3. Dobro birajte hranu koju ćete jesti. Što više moguće jedite voće, povrće, bjelančevine, zdrave masti i zdrave ugljikohidrate. Nepotrebne stvari kao grickalice, slatkiši, sokovi, kečap, majoneza i ostale gluposti zaboravite. Jer nije isto pojesti jabuku ili kutiju keksa.



4. Pijte limunov napitak ujutro prije doručka. Znači napravite limunadu, dodate malo meda i vode. To će ubrzati vaš metabolizam a isto tako manje ćete pojesti. Ujedno je i jako zdravo.


5. Više žvačite hranu. Najlakše je sve strpati u usta u 3 zalogaja i gotovo. No ne! Tako ne pridonosite mršavljenju. Svaki zalogaj dugo žvačite, najmanje 22 puta, zatim stavljate novi. Tako ćete jesti sporije a osjećaj sitosti će brže doći i manje ćete pojesti.


6. Više hodajte. Umjesto da idete busom u šokolu/na trening zašto ne biste prohodali? Pa barem do sljedeće stanice. Brzo hodanje je nakon trčanja najbolja stvar za mršavljenje. I ustvari super djeluje:-)



7. Jedite obilat (ali zdrav) doručak. Doručak je najvažniji obrok u danu i nikako ga ne biste trebali preskakati. Ja najćešće jedem žitarice, čaj i jabuku, i baš mi je fino hah. Osobe koje pojedu doručak, gube na dan 10-20% više kalorija. A i evo još jedne slike vezane uz ovo.




8. Ne odustajte. Najlakše je nakon prvog tjedna odmah odustati. No nemojte! Tako nikada ništa nećete postići, trudite se za ono što želite. Jednog dana će vam vaše tijelo biti zahvalno.


I to je to što se tiče ovog posta, nadam se da sam vam barem malo pomogla i da će vam savjeti biti korisni. Novi post ide u srijedu, hvala svima koji prate moj blog. Čitajte, komentirajte i sharajte. Pratite me i na društvenim mrežama. Bye:-3 Ly all

Google Plus (opcija se nalazi gore lijevo, samo kliknete plavu opciju koja znači dodaj u krug)❤ 


Broj komentara: 15:

  1. Super post, neki dan sam razmišljala da bi mogla malo smršavit i ovo će stvarno pomoć :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Super post , pomogla si mnogima sigurno :)♥
    PROČITAJTE i moj post ♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajmo ljudi čitajte i njezin blog. I da, hvala punoo♥

      Izbriši
  3. Super
    Pogledaj moj blog ako zelis :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Super post<3
    Čitajte i moj blog ako želite :-) <3

    OdgovoriIzbriši
  5. To je dobar nacin za mrsavljenje!! ♥♥♥♥♥♥♥

    OdgovoriIzbriši