1. rujna 2015.

Back to School- Make teachers like you♥

Ćao ljudi

Ovo je zadnja srijeda kada ću objavljivati postove, iz razloga što kada počne škola, i školski ritam, stvarno neću imati vremena. Back to school postove ću objavljivati još i sljedeći tjedan, a onda prelazim na ostale postove koje imam u pripremi. Pa eto, krenimo:-)

Svi mi znamo one profesore, kojima nikako nismo simpatični, koji su uvijek namrgođeni, i nikada ih ne vidite nasmijane. Donosim vam par savjeta kako se svidjeti profesorima u školi, to jest kako ostaviti dobar dojam.


#1. Pozdravite. Uvijek kad vidite profesora, bilo to u školi ili izvan nje, obavezno pozdravite. Možda vam se to čini kao nebitna stvar, no to je profesorima jako važno. Ako ih ignorirate, ili se skrivate, definitivno im se nećete svidjeti.


#2. Budite aktivni na satu. Milijun puta mi se dogodilo, kada profesor postavi pitanje, a ja znam odgovor, ne dignem ruku jer mislim da nije točno. I na kraju ispadne točno, i osjećam se debilno, hah. Vrlo je važno da se aktivirate na satu, jer to profesori jako cijene.


#3. Slušajte. Znam da je teško ne pričati s prijateljima za vrijeme sata, no na to su profesori alergični. Potrudite se, sve što morate reći frendici, reći joj pod odmorom. 


#4. Postavite pitanje. Ako ne shvatite neki dio gradiva, pitajte profesora da vam pojasni. Tako ćete dati do znanja da vas zanima taj predmet, ali i da vam je stalo da taj dio gradiva savladate. Nakon što ti profesor objasni gradivo, zahvali se i reci da ti je sada puno jasnije:-)

#5. Ne svađajte se. Ajmo ruke gore tko se barem jednom posvađao u školi. Vjerujem puno vas. No ne radite to, pogotovo ne pred profesorima. Ispast ćete svadljiva, i bezobrazna osoba, a takve osobe profesorima sigurno nisu drage. Pokušajte biti nasmijani i simpatični, kako bi mu se svidjeli.



#6. Pomozite kada je potrebno. Bilo da je to brisanje ploče, ili pomaganje u nošenju stvari, to puno znači. Ako vidite da profesor tegli za sobom 3 torbe, priskočite u pomoć. Definitivno ćete mu postati draži.

Nadam se da će vam neki od ovih savjeta biti korisni. Sretno svima u novoj školskoj godini, da ostvarite dobar odnos sa profesorima, i da budete uspješni:-)

Love ya

E mail: katka.sabic@gmail.com

Fb stranica: Kate's world

Ask.fm profil: It's Kate♥


Broj komentara: 5:

  1. Sjajan post! Savjeti su odlični :))

    http://sarahmakeupp.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlicni saveti, hvala.:)
    novi post na mom blogu livemworld.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. savjeti su ti profesionalni,stvarno svi su stvarno korisni,jer jeste bitno pomoći ,slušati,upitati kada ne znamo i sve ovo što si ti navela.ali mislim da neke profesore stvarno ne mogu nikako slomiti,jer me ne podnose iz nepoznatih razloga,ali opet vrijedi se potruditi barem biti ljubazan.
    iamforeverdirectioner.blogspot.com
    emma

    OdgovoriIzbriši
  4. Savjeti su stvarno odlični kao i uvijek, nikad nas ne razočaraš <3!

    Novi post na mom blogu --->http://staliaisbae.blogspot.ba/2015/09/5-cute-stalia-moments.html

    OdgovoriIzbriši
  5. Razmisljam da otvorim blog, ne znam dal da ga nazovem all made up ili makeup your way... imas li ti jos kakvih ideja za fashion, beauty blog ali originalnih onako hahah hvala unaprijed

    OdgovoriIzbriši